Би ли навредил WOWFIXIT на устройството, на което го поставим?

Не! WOWFIXIT е невидим течен защитен протектор, който е безопасен за Вас, за екрана и за околната среда. Всъщност, ще откриете че, Вашият екран е по-ясен и изглежда по-добре, отколкото преди да сте приложили WOWFIXIT.

Невидимият течен защитен протектор WOWFIXIT прави ли моя екран устойчив на надраскване?

Течният защитен протектор WOWFIXIT е тестван, доказан и сертифициран от TUV, така той прави екрана ви 40% по-силен от нетретирания с WOWFIXIT екран. WOWFIXIT използва най-новата нанотехнология. Едно от многото предимства на течен протектор WOWFIXIT е, че след като сте приложили WOWFIXIT на вашето устройство, той ще създаде невидим слой. Когато бъде нанесен нано протектора, се получава слой 500 пъти по-тънък от човешки косъм. Съставен е от наночастици от титанов диоксид. Тази нанотехнология изглажда повърхността на дисплея и предпазва устройството Ви от напукване, пръскане или надраскване за период до една година. Този слой достига твърдост от 9та степен по скалата, характеризираща твърдостта и устойчивостта на надраскване на минералите, на Mohs. Това доказва, че слоят, който изгражда WOWFIXIT върху дисплея на телефона Ви е подобен на Сапфир, Рубин или Корунд.

След колко време точният протектор WOWFIXIT ще се амортизира?

Невидимият течен защитен протектор WOWFIXIT предпазва устройството Ви за период до 6 месеца. След посоченото време може да сложите отново течен протектор WOWFIXIT.

Как да поставя невидимият течен протектор WOWFIXIT ?

Необходими са изпълнението на 3 лесни стъпки за нанасяне на течния протектор WOWFIXIT и е по-лесен за прилагане от всеки друг протектор, който се предлага на пазара.

Стъпка 1: Почистете изцяло стъклената повърхност на екрана и обектива на камерата, като използвате приложената почистваща подложка.

Стъпка 2: Разтъркайте титаниевия течен протектор вертикално и хоризонтално по цялата стъклена повърхност за около 3 минути.

Стъпка 3: След като минат 3 минути, внимателно полирайте екрана и обектива на камерата с микрофибърната подложка, докато повърхността не свети.

Какво ще се случи ако положа WOWFIXIT невидимият течен защитен протектор повече от два пъти?

Прилагането на невидимият течен защитен протектор WOWFIXIT многократно увеличава защитните качества на стъклената повърхност, което прави екрана по-устойчив и по-здрав.

След прилагането на WOWFIXIT ще се виждат ли мехурчета по дисплея?

Течен протектор WOWFIXIT е много по-лесен за нанасяне от повечето протектори за дисплеи, които се предлагат на пазара. При правилно нанасяне WOWFIXIT не образува балончета по дисплея и е невидим.

Имате нужда от помощ? Имате още въпроси? Изпратете e-mail на bg.[email protected]