С какво течен протектор WOWFIXIT е по-различен от останaлите протектори?

WOWFIXIT се класира като №1 течен скрийн протектор на световния пазар, с разпространение в над 60 страни по света. Течният титаниев протектор WOWFIXIT е невидим и е базиран на нанотехнологията, като екранът на устройствата, на които сме го поставили, е ултра устойчив на надраскване, антибактериален, водоустойчив и предпазва от вредното излъчване на мобилните телефони. Продуктът не е токсичен и по никакъв начин няма да навреди на дисплея върху, който го поставяте.

Предпазва устройството Ви от напукване, пръскане или надраскване за период до една година.

WOWFIXIT използва най-новата нанотехнология. Едно от многото предимства на течен протектор WOWFIXIT е, че след като сте приложили WOWFIXIT на вашето устройство, той ще създаде невидим слой. Когато бъде нанесен нано протектора, се получава слой 500 пъти по-тънък от човешки косъм. Съставен е от наночастици от титанов диоксид. Тази нанотехнология изглажда повърхността на дисплея и предпазва устройството Ви от напукване, пръскане или надраскване за период до една година. Този слой достига твърдост от 9та степен по скалата, характеризираща твърдостта и устойчивостта на надраскване на минералите, на Mohs. Това доказва, че слоят, който изгражда WOWFIXIT върху дисплея на телефона Ви е подобен на Сапфир, Рубин или Корунд. Почти толкова твърд и устойчив като Диаманта. Течният протектор WOWFIXIT притежава TÜV и SGS сертификати. Повърхността на дисплея може да издържи на рязане с нож и да не останат никакви следи.

Наночастиците се комбинират в кристална структура, образуващи една от най-силните химически съединения, които могат дa бъдат постигнати. Това гарантира, че дисплеят ще остане стегнат и по-стабилен дори при екстремни условия, тъй като молекулите поддържат заедно защитния слой. Позволява на дисплея да издържи удари до 6кг, което не гарантира, че дисплеят никога няма да се счупи, но вероятността това да се случи от едно падане е изключително малка.

Повърхността на стъклото, намиращо се на различните мобилни и компютърни устройства не е толкова гладка, колкото си мислим. Прозрачните наночастици от титаниев диоксид, намиращи се в WOWFIXIT, запълват всички кухини и компенсират неравномерността на повърхността на дисплея. Това прави екрана идеално гладък.

Предпазва от електромагнитно излъчване

В съвременния свят, в който живеем се оказваме заобиколени от електромагнитни полета от всякакъв вид. Доказано е, че те са вредни за здравето ни, но как можем да намалим негативното влияние поне малко? Всяко едно устройство, което използваме ежедневно излъчва вредни вълни, а телефоните и мрежите, които ги обслужват са само едно от тях. Доказано е, че дори в ниски количества радиацията, която излъчват устройствата е вредна и може да допринесе множество негативни последици. Факт е, че не можем да се предпазим от всички подобни уреди, но защо да не намалим вредното им влияние. Принципът, по който течният протектор WOWFIXIT работи и предпазва от електромагнитно излъчване е сходен с този на Фарадеевият кафез? Това представлява електричество, което не може да проникне в телена мрежа или метален лист, като по този начин напълно предпазва вътрешността на клетката от електроенергия. По подобен начин работи и защитният протектор WOWFIXIT.

Наночастиците от титаниев диоксид естествено образуват един вид телена мрежа на нано ниво. Тази “нанотехническа мрежа” е много трудно да проникне в електрическото и магнитното поле. Тъй като, за разлика от клетката, тя не е покрита от всички страни, защитата не е на сто процента. Въпреки това защитният слой WOWFIXIT намалява електромагнитното излъчване с 92.7%. По този начин Вие и семейството Ви ще бъдете зашитени и предпазени от негативното влияние.

Самопочистващ и антибактериален

Защитният слой WOWFIXIT е двойно активен и съчетава две свойства, които правят възможно дисплеят да е самопочистващ, с антибактериален и антимикробен ефект. От все по-крехка възраст децата започват да ползват смартфоните, таблетите и устройствата на своите родители. Течният протектор WOWFIXIT не поддържа развитието на бактерии и оставате защитени и предпазени.

Отблъсква вода и разтваря мазнини

От една страна защитният слой WOWFIXIT води до намаляване на външното налягане и по този начин предотвратява образуването на капчици. В резултат на това капчиците вода натискат повърхността на дисплея. Това често се нарича Хидрофобен ефект или Лотос ефект. Неприятно е да залеете телефона си, понякога това би било фатално, но с WOWFIXIT излятата течност се концентрира в една точка и не и позволява да се разнесе по повърността на дисплея. Според статистиката всеки втори човек е разливал течност върху телефона си. Течният протектор WOWFIXIT ще предпази телефона Ви и ще намали вероятността да се повреди след поливане.

От друга страна, наночастиците се йонизират, от защитния слой WOWFIXIT, под влияние на слънчевата светлина. Те произвеждат активен кислород, който на свой ред разцепва повечето мазнини и убива бактериите.

Подобрява чувствителността на сензорния екран

За разлика от “конвенционалните” защитни екрани, тънкият невидим защитен слой WOWFIXIT не засяга чувствителността на сензорния екран по никакъв начин, а напротив, дори го подобрява. WOWFIXIT не прекъсва потока на ток между пръста Ви и сензорния екран, така че командата Ви пристига на сензорния екран без заобикалки или прекъсвания. Всички функции на сензорния екран, включително 3D-touch, се запазват. По никакъв начин няма да усетите забавяне или затруднение при допир с дисплея на Вашия смартфон или таблет. Чувствителноста остава същата, както без никаква защита.

Безпроблемно нанасяне върху извит екран

Все повече от новите смартфони се произвеждат със заоблени дисплеи. При някой от тях е много видимо и ясно изразено, а при други съвсем леко загатнато. Безспорно е, че извитите дисплеи, поради издадената си форма, са много по-податливи на счупване и напукване. За съжаление при голяма част от новите смартфони смяната на екрана е с доста висока цена и невинаги със задоволителен ефект. WOWFIXIT се адаптира към всякаква повърхност и форма на дисплея, като надеждно осигурява пълна защита и покритие от край до край. Тъй като WOWFIXIT е течен, извитите ръбове не създават проблем за него.

Без повече нежелани мехурчета след поставяне на протектора

На всеки се е случвало при поставяне на стандартен скрийн протектор, при не добре почистен дисплей да останат малки мехурчета въздух под протектора. Които впоследствие водят до разлепяне на протектора и краткия му екслоатационен живот. При нано протектора това няма как да се случи, тъй като той е течен и прилепва перфектно върху стъклената повърхност. Протекторът осигурява резистен слой и вместо твърд слой пластмаса, се нанася течност, която спестява досадните мехурчета при поставяне. Нанася се за по-малко от 5 мин.

Страхотен гланцов завършек

Протекторът придава страхотен гланцов блясък и дисплеят Ви изглежда като нов. Освен това запазва остротата и цветовете на дисплея.

По-малко отпечатъци

Нано протекторът е проектиран така, че да намалява отпечатъците и петната от влажни пръсти до минимум, плюс това повърхостта става много по-лесна за почистване.

Очите остават предпазени и същевременно се наслаждавате на ярки цветове

Пластмасовите защитни екрани разрушават жизнеността и яснотата на оригиналния Ви екран. С WOWFIXIT екранът на Вашия смартфон е кристално чист, увеличава се жизнеността му, цветовете и яркостта. Дисплеят остава кристално чист с ярки цветове и след продължително използване.

Кристални снимки, благодарение на чиста и предпазена камера

Подобрява обектива на камерата за по-добри снимки и видеоклипове.

С WOWFIXIT може да защитите богата гама от продукти

Подходящ за  всеки модел мобилен телефон, очила, часовник, смарт часовник, лаптоп, таблет и всяко устройство със стъклена повърхност. Преносимите технологии заемат голяма част от нашето ежедневие и, разбира се, имат нужда от защита. WOWFIXIT невидим течен скрий протектор ще предпази от износване и счупване екраните на вашите устройства, както и тяхната устойчивост и еластичност. Покритието WOWFIXIT активно убива 99.9% от най-често срещаните бактерии и прави екранът суперхидрофобен или водоотблъскващ.